El Nou Congost acull dilluns vinent un partit entre el Manresa Club Bàsquet Femení i l’equip universitari nord-americà Loyola Maryland

El Nou Congost de Manresa acollirà aquest pròxim dilluns, 1 de juliol, a les 8 del vespre, un partit amistós entre l’equip del Manresa Club de Bàsquet Femení i l’equip femení nord-americà del Loyola University Maryland, formació que està de gira per Europa, i que ha fet parada a Manresa, atesa la vinculació d’aquesta universitat de la Companyia de Jesus amb la ciutat on Sant Ignasi de Loiola va escriure els exercicis espirituals fa 502 anys.

Loyola Maryland – Femení és un equip universitari de bàsquet femení que representa a la Universitat Loyola de Maryland a la ciutat de Baltimore (estat de Maryland). L’equip competeix en la Divisió I de la NCAA. Aquest equip té una rica història en el bàsquet femení, ha guanyat sis campionats de la Patriot League i ha fet vuit aparicions en el torneig de la NCAA.

El partit a Manresa tindrà entrada gratuïta i servirà de preparació per ambdues formacions de cara a la nova temporada. L’equip nord-americà compta a les seves files amb la manresana Marta Espinal, exjugadora del club manresà que està fent la seva etapa universitària als EUA.

El Nou Congost acull dilluns vinent un partit entre el Manresa Club Bàsquet Femení i l'equip universitari nord-americà Loyola Maryland

Desplaça cap amunt