Manresa acull aquest diumenge el Campionat de Catalunya de clubs de Tir amb Arc

Manresa serà la seu, aquest diumenge 30 del juny, del Campionat de Catalunya de tir amb arc per equips en les modalitats d’arc Tradicional, arc Nu i arc Longbow que es disputarà al camp de tir amb arc ubicat al camp de les Cots.

La competició es disputarà de 8.30 a 14 h, i és organitzada pel Club de Tir amb Arc Manresa i la Federació Catalana de Tir amb Arc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, en el marc de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport.

Es preveu la participació de prop d’una seixantena d’arquers i arqueres dels millors clubs de Catalunya. La competició és per equips, mixt, de la categoria absoluta. Cada equip està format de 5 esportistes com a màxim, tres (mínim) que seran els que competiran  i els altres dos actuaran com a suplents.

El Club Tir amb Arc Manresa

El Club Tir amb Arc Manresa va néixer el 2016 i està afiliat a la Federació Catalana de Tir amb Arc i a la Real Federación Española de Tiro con Arco. Inicialment no disposava d’una instal·lació fixa a la ciutat per poder entrenar.

L’any 2020 l’Ajuntament de Manresa va fer obres d’adequació al camp annex de futbol 7 al Camp Municipal de les Cots per tal que l’entitat Club Tir amb Arc Manresa hi pugui desenvolupar la seva activitat. Tant el Camp Municipal de les Cots com l’annex de futbol 7 van rebre  les homologacions pertinents por poder actuar com a galeria de tir amb arc a l’aire lliure. El camp principal ocupa una superfície de 6.120 metres quadrats i l’annex de 1.620 metres quadrats.

En aquests moments, el club disposa d’un camp de tir homologat amb 7 pistes de tir a distàncies d’entre 8 i 50 metres.

 

Manresa acull aquest diumenge el Campionat de Catalunya de clubs de Tir amb Arc

Desplaça cap amunt