Ja hi ha guanyadors de la Fase Local del Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu 6vs6

La plaça del Milcentenari de Manresa va ser escenari diumenge passat del Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu 6vs6, que es va disputar al camp de futbol Cruyff Court Manel Estiarte, que està convocat per la Cruyff Fundation.

 

L’equip Campeones de l’escola Bages va guanyar en la categoria masculina i Rates al Poder, de l’escola La Sèquia, en la categoria femenina, que es classifica directament com a únic equip inscrit. Aquests dos equips, formats per alumnes de 6è de primària, com a guanyadors d’aquesta Fase Local podran participar en la Fase Regional que es celebrarà a mitjan maig (7 o 11 de maig) també a Manresa com a activitat de Ciutat Europea de l’Esport, amb la participació dels  guanyadors d’altres municipis de Catalunya i de la resta de l’Estat.

Els resultats del quadre masculí, que es va disputar amb un triangular, van ser els següents: Galácticos (Sèquia) 2  – Pives (Sèquia) 7; Campeones (Bages) 12 – Galácticos (Sèquia) 1;  i Pives (Sèquia) 1 – Campeones (Bages) 5.

A l’acte de lliurament de trofeus hi van assistir la regidora delegada d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Manresa, Isabel Sánchez Pulido, i el president del Manresa Futbol Sala, Pere Joan Pusó Matiño, com a club col·laborador en l’organització del Torneig.

 

(*) Peu de foto: L’equip “Campeones” de l’escola Bages, amb la regidora Isabel Sánchez Pulido

Ja hi ha guanyadors de la Fase Local del Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu 6vs6

Desplaça cap amunt