El Trofeu Ciutat de Manresa de ball esportiu reunirà aquest diumenge 150 participants al Complex Esportiu del Vell Congost

Manresa acollirà aquest diumenge el Trofeu Ciutat de Manresa de ball esportiu, una competició que reunirà 150 balladors i balladores de tot Catalunya d’entre 10 i 70 anys. La prova es durà a terme al Complex Esportiu del Vell Congost. Entre els participants, n’hi haurà una vintena de Manresa i el Bages.

El Trofeu Ciutat de Manresa és la primera prova del circuït català de ball esportiu 2024 puntuable pel rànquing català i espanyol. S’hi podran veure actuacions de les disciplines de ball de parella, balls caribenys, Solo Dance i Wheelchair (ball amb cadira de rodes) en les categories inicials, sènior i absoluta. Entre els 150 participants n’hi haurà una vintena de Manresa i el Bages. També en vindran d’altres zones de Catalunya com Barcelona, Lleida, Figueres i les Terres de l’Ebre.

La competició començarà a dos quarts de deu del matí amb l’actuació de les categories juvenil i júnior en la modalitat de Solo Dance i finalitzarà cap a les 6 de la tarda amb el lliurament de premis de les últimes actuacions de la tarda.

L’Ajuntament de Manresa dona suport a l’esdeveniment esportiu en el marc del suport a les entitats que es fa amb motiu de la Ciutat Europea de l’Esport, la programació de la qual es donarà a conèixer en les pròximes setmanes.

(*) Peu de foto: imatge del cartell del Trofeu Ciutat de Manresa 2024

El Trofeu Ciutat de Manresa de ball esportiu reunirà aquest diumenge 150 participants al Complex Esportiu del Vell Congost

Desplaça cap amunt